E.ON Home Stage devine un spațiu de conectare și inspirație pentru comunitate

E.ON Home Stage devine un spațiu de conectare și inspirație pentru comunitate

Când ne gândim la un viitor mai bun, ne gândim la un viitor verde, unul în care oamenii vor reuși să refacă echilibrul cu mediul înconjurător. Iar drumul până acolo se face printr-un prezent asumat și responsabil. Un pas către un viitor mai verde vine de la E.ON Energie România, prin transformarea E.ON Home Stage într-un loc dedicat cărților și culturii, dar și inovației, în Cluj Napoca. 

"Împreună, putem construi un viitor mai verde, mai responsabil și mai conectat. Centrul Comunitar „Cărțile pe Față” este o expresie a angajamentului nostru comun pentru valorile sustenabile și sociale în comunitate, oferind un mediu propice pentru colaborare și învățare", spun cei de la E.ON Energie Romania.

E.ON Home Stage devine astfel un spațiu de conectare și inspirație pentru comunitate, un centru de intersecție între cultură și responsabilitatea socială. 

 

Inspirație pentru comunitate

Locurile de întâlnire și conectare sunt primul pas pentru a crea un context bun de învățare a responsabilității sociale. Căsuța “E.ON Home Stage” a fost gândită de la început ca un spațiu de activare de brand care să poată fi reutilizat apoi, în funcție de alte obiective. Timp de doi ani, “E.ON Home Stage” a fost gazdă pentru evenimente de brand, care au încurajat oamenii să fie mai sustenabili și mai eficienți energetic, păstrând în același timp spiritul și emoția specifice festivalurilor precum Electric Castle sau Sports Festival.

Acum, E.ON Home Stage se tranformă, devenind un loc de inspirație pentru comunitate, un spatiu independent energetic prin solutia de panouri fotovoltaice E.ON Solar Home, cu baterie de stocare a energiei electrice si invertor Huawei. Confortul termic al centrului este asigurat prin soluția cu aer condiționat cu inverter, E.ON Cool. Prin donarea ei către Asociația Zi de Bine, a luat naștere Centrul Comunitar „Cărțile pe Față”. 

„Proiectul reprezintă o expresie autentică a valorilor noastre: sustenabilitate, inovație și responsabilitate socială. Suntem mândri că putem inspira și influența în bine comunitățile prin intermediul unor inițiative precum E.ON Home Stage, aducând valoare evenimentelor pe care le susținem și totodată consolidând obiectivul nostru de a crea un viitor energetic durabil", declară Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

 

 

 Un spațiu sustenabil

Centrul este situat pe strada Vaida Voevod 53 B din Cluj-Napoca și oferă un mediu plăcut și reconfortant, pentru pasionații de lectură și evenimente culturale. În colaborare cu Asociația Culturală „Cărțile pe Față”, E.ON Energie Romania a asigurat toate dotările necesare pentru ca acesta să devină un spațiu sustenabil și independent energetic.

„Centrul comunitar va aduce în comunitate peste 2.000 de cărți, care vor fi puse gratuit la dispoziția iubitorilor de lectură din Cluj-Napoca. Mai mult, aceștia se vor putea conecta cu alți oameni cu pasiuni comune, alături de care să lege prietenii, dar și să învețe lucruri noi. În cei peste nouă ani de activitate, în jurul campaniei „Cărțile pe Față” s-a strâns o comunitate online de peste 100.000 de cititori și este minunat să avem în sfârșit un loc fizic în care să ne putem aduna zi de zi”, afirmă Victor Miron, fondatorul Asociației Culturale „Cărțile pe Față”.

Alimentat de un ecosistem de soluții eficiente energetic precum: E.ON Solar Home, soluția de panouri fotovoltaice, baterie de stocare și invertor Huawei, E.ON Cool – soluția de încălzire și răcire prin aer condiționat cu inverter, noul centru comunitar demonstrează importanța sustenabilității și a responsabilității sociale în comunitate, în timp ce promovează lectura. Prin refolosirea și donarea acestui spațiu, compania demonstrează angajamentul pentru economia circulară și grija pentru mediul înconjurător.

În plus, implementarea sistemelor de baterii de stocare energetică în cadrul proiectului evidențiază capacitatea de a asigura independența energetică chiar și în zilele cu condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi cele fără soare.

Astfel, noul Centrul Comunitar „Cărțile pe Față” devine o sursă de inspirație pentru toți cei care cred în puterea schimbării pozitive, un loc în care se întâlnesc firesc inovația, cultura și sustenabilitatea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune

Dictionar



Branded


Related