Descoperă universul vinurilor premium la RO-Wine Cluj 2024

Descoperă universul vinurilor premium la RO-Wine Cluj 2024

În perioada 20-21 aprilie, Chios Social Lounge din Cluj-Napoca va găzdui cel mai așteptat festival de vinuri: RO-Wine Cluj 2024. Pentru cea de-a 5-a ediție, organizatorii promit o experiență cu totul specială, cu un format inedit, desfășurat pe două etaje.

 

Descoperă vinuri de excepție

RO-Wine Cluj 2024 aduce în atenția iubitorilor de vinuri o selecție exclusivă de producători din zece țări, printre care România, Italia, Franța, Africa de Sud, Australia și Germania. De la vinuri din soiuri autohtone, la spumante medaliate din Champagne, participanții vor avea posibilitatea să se întâlnească cu creatorii acestora și să descopere noutăți privind recolta anului 2023.

 

Masterclass-uri cu stil

Pentru cei dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să descopere tainele vinurilor, RO-Wine Cluj 2024 oferă un program de masterclass-uri captivante. Participanții vor fi ghidați de către experți în domeniu într-o călătorie senzorială prin lumea vinului, de la tehnici de degustare la istoria și tradițiile viticulturii românești și internaționale.

 

Gourmet și delicii culinare de la Macromex

Vizitatorii vor avea ocazia să deguste o gamă variată de delicii culinare oferite de Macromex, lider în industria de produse alimentare în România, completând experiența cu produse de panificație proaspătă, deserturi rafinate și alte delicatese gastronomice, perfecte pentru a însoți fiecare pahar de vin.

Macromex Horeca revine ca Partener Gourmet și la edițiile de anul acesta ale festivalul RO-Wine. Pentru prima oprire, la Cluj, Macromex Horeca pregătește o experință culinară inedită care va completa finețea vinurilor românești și internaționale ale expozanților.

Cele două standuri vor găzdui sesiuni de live-cooking și degustări de preparate diverse ce vor delecta și pe cei mai pretențioși dintre participanți: preparate suculente pe bază de produse sous-vide, o selecție de noutăți de brutărie și patiserie La Lorraine, cofetărie Dr Oetker, paste italienești cu umpluturi Food&Glory și aperitive cremoase pe bază de brânză Philadelphia.

Mai mult decât un furnizor de top pentru industria ospitalității, Macromex oferă și soluții de eficientizare a aprovizionării în Horeca sau Retail, prin platformele digitale Bocado.ro. și Mercadi.ro.

Macromex, prin brandurile sale proprii (Food&Glory, Edenia, Corso, La Strada) dar și partenere (Philadelphia, La Lorraine și Dr Oetker), demonstrează încă o dată că este un jucător de top atât în Retail, cât și în Horeca. 

 

Hidratează-te cu Aqua Carpatica

Partenerul de tradiție, AQUA Carpatica va menține hidratarea pe toată durata festivalului RO-Wine. Cu un conținut echilibrat de minerale, neprocesată sau purificată în mod artificial, AQUA Carpatica este alegerea potrivită pentru menținerea nivelului optim de hidratare, fiind alcalină în mod natural.

 

Detalii și bilete

RO-Wine Cluj 2024 este un eveniment dedicat tuturor pasionaților de vin, fie că sunt începători în ale degustării sau experți în domeniu. Biletele sunt limitate, așa că îți recomandăm să-ți asiguri locul în această călătorie aromată cât mai curând posibil.

După cum v-am obișnuit la fiecare ediție, accesul profesioniștilor din industria HORECA este gratuit, prin completarea prealabilă a formularului de acces.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related