RO-Wine Cluj 2024: Număr record de vizitatori sâmbătă și noi producători entuziasmați

RO-Wine Cluj 2024: Număr record de vizitatori sâmbătă și noi producători entuziasmați

RO-Wine Cluj 2024 și-a întâmpinat cu brațele deschise pasionați ai vinului din toate colțurile lumii în weekendul 20-21 aprilie, la Chios Social Lounge din Cluj-Napoca, atingând un nou record de vizitatori sâmbătă. Cea de-a 5-a ediție a fost una plină de surprize și experiențe memorabile pentru toți participanții, după cum au promis și organizatorii.

 

Descoperă vinuri de excepție

Cu peste 50 de producători din zece țări, RO-Wine Cluj 2024 a adus în atenția iubitorilor de vinuri o gamă diversificată de opțiuni, de la vinuri autohtone până la spumante premiate din Champagne. Participanții au avut oportunitatea unică de a interacționa direct cu creatorii acestor vinuri și de a descoperi noutățile de pe piață.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui eveniment a fost prezența producătorilor noi, care au fost extrem de încântați de atmosfera și receptivitatea publicului. Mulți dintre aceștia au declarat că vor reveni cu siguranță la edițiile viitoare ale festivalului, confirmând astfel succesul și impactul pozitiv pe care RO-Wine Cluj îl are asupra industriei vinicole din România.

 

Vizitatori din toate colțurile lumii

RO-Wine Cluj 2024 a reușit să atragă o mulțime de vizitatori din toate colțurile țării, dar și din afara granițelor, demonstrându-și statutul de eveniment internațional de prim rang în lumea vinului. Pe lângă participanții entuziasmați din România, festivalul a fost onorat să primească vizitatori si importatori de peste ocean, printre care se numără și SUA.

Prezența internațională a adăugat o notă specială evenimentului, facilitând schimbul de experiențe și promovând diversitatea culturală și vinicolă. Acest aspect subliniază importanța și impactul pozitiv pe care RO-Wine Cluj îl are la nivel global, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de vin din Europa de Est.

 

Masterclass-uri suținute de experți din străinatate

Masterclass-urile captivante au reprezentat o atracție deosebită pentru public. Toate locurile au fost ocupate rapid, iar participanții au fost încântați să-și îmbogățească cunoștințele despre lumea vinului sub îndrumarea experților în domeniu. De la tehnici avansate de degustare până la istoria și tradițiile viticulturii, masterclass-urile au oferit oportunitatea perfectă de a învăța și de a se bucura în același timp.

 

Gourmet și delicii culinare de la Macromex

Macromex Horeca a revenit ca Partener Gourmet și la edițiile de anul acesta ale festivalul RO-Wine. Pentru prima ediție de anul acesta de la Cluj, Macromex Horeca a oferit o experiență culinară inedită care a completat finețea vinurilor românești și internaționale.

Vizitatorii au putut degusta diverse aperitive pe bază de produse sous-vide, sortimentația nouă de gogoși și mini gogoși de la La Lorraine, paste cu specific italienesc Food & Glory, prăjituri și tarte Dr Oetker Professional și spectaculosul Cheesecake pe bază de cremă de brânză Philadelphia.

Mai mult decât un furnizor de top pentru industria ospitalității, Macromex oferă și soluții de eficientizare a aprovizionării în Horeca sau Retail, prin platformele digitale Bocado.ro. și Mercadi.ro.

Macromex, prin brandurile sale proprii (Food&Glory, Edenia, Corso, La Strada) dar și partenere (Philadelphia, La Lorraine și Dr Oetker), demonstrează încă o dată că este un jucător de top atât în Retail, cât și în Horeca.

 

Următoarea ediție

Cu ocazia finalizării cu succes a celei de-a cincea ediții a RO-Wine Cluj 2024, organizatorii sunt încântați să anunțe următorul eveniment din seria prestigioasă de festivaluri de vin: RO-Wine București. Programată pentru 24, 25 și 26 mai, această ediție va avea loc la Fratelli Studios din București și promite să ofere o experiență vinicolă de excepție pentru toți participanții.

Biletele sunt disponibile pe Bilete.ro și sunt limitate, așa că îți recomandăm să-ți asiguri locul în această călătorie aromată cât mai curând posibil.

După cum v-am obișnuit la fiecare ediție, accesul profesioniștilor din industria HORECA este gratuit, prin completarea formularului de acces.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related