O nouă aventură în agenție începe: Bun venit, Mirona Iftimi!

O nouă aventură în agenție începe: Bun venit, Mirona Iftimi!

În agenția noastră, fiecare început este un moment special. Astăzi, avem privilegiul să îi urăm bun venit noii noastre colege, Mirona Iftimi, în departamentul nostru de creație. Cu un parcurs impresionant în domeniul educației, Mirona a hotărât să facă o schimbare radicală în viața sa și să îmbrățișeze provocările și oportunitățile din lumea marketingului și a publicității.

Cu toții știm că departamentul de creație trebuie să fie mereu în mișcare, să aducă idei noi și să rămână conectat la cele mai recente tendințe. Dar să fim sinceri, inspirația nu vine mereu la pachet cu ușurință. Cu toate acestea, Mirona a reușit să aducă o nouă energie și un val creativitate în echipa noastră.

"Mirona a venit în echipa noastră într-un moment extrem de important. Agenția noastră este într-o continuă dezvoltare și am început să avem proiecte din ce în ce multe și mai diverse, iar experiența, profesionalismul și creativitatea Mironei sunt extrem de importante. Pentru noi Mirona nu este doar Senior Art Director, ci este și partea creativă și ludică a echipei care ne ține în priză și ne facem să devenim o super echipă pe zi ce trece – Mulțumim Mirona pentru tot aportul pe care îl aduci echipei noastre.", Andreea Lepchihler, Client Service Director, Inventive Plus.

Trecerea de la statutul de freelancer la cel de Senior Art Director nu a fost lipsită de provocări. A fost nevoie să învețe rapid ritmul alert al industriei publicitare, să se adapteze la cerințele și standardele acesteia și să își pună în valoare creativitatea și experiența acumulate în domeniul educației.

Mirona ne-a impresionat pe toți cu dedicarea și pasiunea ei pentru artă și design. Deși a avut de înfruntat numeroase provocări, precum deadline-uri foarte strânse, modificări pe ultima sută de metrii, zile lungi de filmare, concepte respinse și multe ore de muncă, a reușit să rămână optimistă și să își ducă proiectele la bun sfârșit cu succes.

"În universul vibrant al acestei industrii, fiecare nouă adiție la echipă este o piesă importantă a puzzle-ului nostru creativ. Mirona este acea piesă care se potrivește perfect, completând echipa noastră de creație cu idei fresh și îndrăznețe.

După prima discuție avută cu ea, cred că cumva, am știut toți că vrem să continuăm cu ea, fiindcă avea cu ea tot pachetul pe care noi îl căutam: o viziune creativă, idei inovative și un super vibe.

Sunt mai mult decât sigur că vom avea oportunitatea să creăm campanii memorabile alături de ea și pe această cale îi mulțumesc încă o dată că a decis să facă parte din echipa noastră.", Nicolae Vasiliu, Creative Director, Inventive Plus.

Ne bucurăm să o avem alături de noi și suntem siguri că Mirona va aduce o contribuție valoroasă echipei noastre. Să-i urăm toți un călduros "Bun venit!" și să fim martorii unor noi realizări și proiecte de succes în viitor!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Inventive+

Suntem o agentie de publicitate cu o experienta de peste 7 ani in domeniu specializati in Digital Marketing. Am colaborat cu numeroase branduri internationale printre care SKIL, MARS, cat si nationale printre care... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related