Muzica ne adună, Jameson leagă prietenii la Electric Castle 2024

Muzica ne adună, Jameson leagă prietenii la Electric Castle 2024

Jameson aduce și anul acesta spiritul irlandez la Bonțida, continuând tradiția de a crea în inima festivalului o lume a experiențelor memorabile trăite alături de prieteni. 

Jameson va fi cadrul perfect pentru crearea de amintiri în spiritul brandului și al Electric Castle în același timp, festivalul fiind un loc al descoperirii, experimentării și al distracției alături de prieteni. Jameson este implicat consistent în cultura muzicală în ultimii 30 de ani, iar această conexiune a continuat să crească, astfel încât prezența la un astfel de festival este una firească.

Sub conceptul „Muzica ne adună. Jameson leagă prietenii”, festivalierii vor putea descoperi la Electric Castle multiplele valențe ale lumii Jameson și a felului în care prietenii pot crea împreună amintiri memorabile, într-un spațiu de activare definit de spiritul irlandez, care le va oferi multe surprize. 

Elementul central al lumii Jameson de la Electric Castle 2024 este „Jameson Distillery on Tour”,  care aduce spiritul autentic al Distileriei Jameson Bow Street aproape de fiecare festivalier. Aceștia vor avea astfel ocazia să facă parte din cea mai mare familie, în care să creeze conexiuni reale între oameni cărora le place să se distreze, să nu ia lucrurile foarte în serios, și să vibreze la unison împreună cu un pahar bun de whiskey.

Experiența va fi completată de numeroase activități memorabile, în cadrul cărora participanții își vor putea testa diverse abilități și împărtăși pasiuni comune, alături de o băutură bună.  

„Parteneriatul Jameson cu Electric Castle este deja o tradiție, atât pentru noi cât și pentru participanții la festival, care se bucură în fiecare an de atmosfera irlandeză și activitățile inedite pe care le aducem la acest eveniment iconic. Prin activarea de anul acesta, festivalierii vor putea descoperi și mai multe despre spiritul Jameson și vor putea construi amintiri memorabile, într-un spațiu care îmbie la legarea de noi prietenii sau consolidarea celor existente ", a declarat Ștefan Tache, brand manager Jameson.

Jameson este cel mai bine vândut whiskey irlandez din lume. Produs în distileria din Midleton, County Cork, din orz irlandez malțificat și nemalțificat, whiskey-urile blended de la Jameson sunt distilate de trei ori, rezultând într-o netezime excepțională. Brandul face parte din Grupul Pernod din 1988 și continuă să-și extindă gama apreciată pentru a oferi noi experiențe de gust. Jameson Irish Whiskey este un Whiskey Irish blended din cele mai bune ingrediente, triplu distilat, acest proces oferindu-i gustul iconic. Whiskey-ul este învechit în butoaie de stejar pentru minimum 4 ani și poate fi băut după preferințe, împreună cu prieteni. Triplu distilat, de două ori mai fin, unic.

Electric Castle Festival se desfășură în perioada 17 - 21 iulie 2024, la Bonțida, este un eveniment ce a redefinit industria de entertainment din România. Ajuns la cea de-a X-a ediție, acest festival oferă o experiență autentică într-unul dintre cele mai emblematice monumente istorice din Transilvania - castelul Banffy din Bonțida, Cluj.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

SectiuneBranded


Related