Tinerii creativi merg la Cannes

Competitia Young Creatives, organizata de CannesLions Romania, si-a desemnat castigatorii editiei de anul acesta. Cele trei echipe finaliste ale acestei categorii sunt Adina Basag si Diana Cristea, Catalina Raileanu si Alexandra Anghelache, Stefan Gutue si Laszlo Kovacs, care vor merge la festivalul de publicitate de la Cannes pentru a-si prezenta lucrarile.

In 2007, Romania are sansa de a avea la Cannes alti 15 juniori. Este vorba despre grupul "15 pentru Cannes" care faciliteaza prezenta altor 15 tineri ancorati intr-o forma de invatamant fie ei universitari, masteranzi su doctoranzi. Acestia se vor bucura alaturi de ceilalti delegati de experienta completa Cannes Lions, de cele 41 de seminarii, 20 de workshopuri, proiectii, expozitii, gale si ceremonii de premiere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Pozitii

Sectiune


Comentarii

Stefan G
acum 16 ani
Numele corect este STEFAN GUTUE, nu Sorin Gutue cum sunt trecut in acest articol. Multumiri speciale celui care a facut aceasta greseala.

Stefan Gutue



Branded


Related