Noul efect AXE, ca niciodata pana acum!

AXE lanseaza noua gama de bodyspray-uri, cu parfumuri mai intense si mai seducatoare, care ofera barbatilor avantajul decisiv in jocul seductiei: Efectul AXE, asa cum nu l-au mai trait pana acum.

Toate parfumurile au fost "inviorate" de catre celebra Ann Gottlieb, creatoarea parfumurilor pentru casele Christian Dior, Carolina Herrera si Donna Karan. Asocierea cu Ann Gottlieb a devenit o traditie de succes pentru Axe, iar experienta sa in domeniul marcilor de lux a adus intotdeauna o nota de exclusivism gamei.
Create in spiritul neconventional al marcii, cele sase variante de parfum - VICE, CLICK, TOUCH, PULSE, UNLIMITED si AFRICA - au acum o nuanta proaspata, persistenta, cu o "semnatura" olfactiva distincta si memorabila.
Noul Efect AXE se regaseste si in ambalajul masculin si avangardist al noilor bodyspray-uri AXE, al caror capac inovator permite eliberarea parfumului printr-o miscare senzuala de rotire si coborare, fara sa fie necesara detasarea capacului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related