Trei zile de neuitat la URSUS FEST

Intre 1 si 3 iunie clujenii au avut parte de un eveniment numai al lor pentru a-si sarbatori succesele alaturi de cea mai buna bere romaneasca. Pentru ca la Cluj URSUS este la el acasa, compania URSUS Breweries a decis ca si in acest an sa aduca cele mai frumoase spectacole pentru publicul clujean. Printre suprizele pregatite de organizatori s-au numarat grupul Divertis, Flamingo Boys & Girls, Corina, Alexandra Ungureanu & Crash si Fly Project.

Ideea de la care a pornit anul acesta URSUS FEST a fost de a crea un eveniment-spectacol inedit, care sa se alinieze directiei ascendente pe care berea URSUS o urmeaza inca de anul trecut. Pozitionarea in segmentul premium pe piata berii in iunie 2006 a adus nu numai o schimbare de ambalaj pentru URSUS (sticla verde), ci si la o abordare diferita a filosofiei brandului. Cele trei zile de sarbatoare au fost concepute pentru toate gusturile: pentru glumeti, pentru sportivi si petrecareti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related