The Practice creste

Agentia de PR The Practice - powered by Leo Burnett are doi noi membri in echipa.
Madalina Nastase (28) este Consultant in cadrul echipei THE PRACTICE - powered by Leo Burnett. Madalina are o experienta de peste 3 ani in domeniul relatiilor publice, dobandita in alte doua agentii de profil. Si-a inceput activitatea imediat dupa terminarea studiilor - Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - si a oferit consultanta specializata pentru branduri locale si internationale de renume, precum Coca-Cola, Arctic, Peugeot, Coty, adidas, etc.
Este o persoana dinamica, sociabila si pune mult suflet in ceea ce face. Ii plac calatoriile si este mereu dornica sa interactioneze cu oameni si culturi diferite. In timpul liber, Madalinei ii place sa se plimbe in parc cu rolele si sa ia lectii de dans.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneRelated