Ogilvy & Mather lucreaza pentru IKEA

Agentia Ogilvy & Mather dezvolta pentru brandul IKEA, lansat in luna martie si in Romania, o campanie de comunicare pentru o gama larga de obiecte de mobilier, accesorii si decoratiuni estivale care se deruleaza in perioada 1 iunie - 31 iulie, se arata intr-un comunicat de presa.

Despre prima campanie romaneasca pentru IKEA, Ruxandra Lupu, Account Manager Ogilvy & Mather, declara: "Cum se alcatuieste o campanie IKEA in mijlocul verii? Se dau urmatoarele: magazinul IKEA, vara, produse atragatoare, vacanta, outdoor, distractie, echipa Ogilvy & Mather, caldura, si un bloc in Piata Romana. Va rugam, asamblati! Ceea ce a rezultat este campania de vara pentru magazinul IKEA. Conceptul din spatele campaniei este unul foarte simplu: o vizita la magazinul IKEA este aproape ca o vacanta. Te relaxezi, mananci, faci shopping, te plimbi, stai pana seara tarziu si te intorci acasa cu produse care iti fac vara mai placuta".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related