Drumul catre Golden Drum a inceput

Cea de-a cincea editie a concursului de creatie publicitara "Drum catre Golden Drum", initiat de Graffiti BBDO si Pepsi, se desfasoara anul acesta in perioada 3 iulie-10 septembrie si are ca tema "Un Bucuresti mai putin aglomerat", se anunta intr-un comunicat de presa al agentiei.

"Am pornit de la o problema reala, si anume aceea ca in ritmul actual de dezvoltare, in 5 ani, Bucurestiul va fi un oras paralizat din cauza traficului. Toti suntem iritati de aceasta realitate, dar nimeni nu incearca sa faca ceva concret pentru a remedia situatia. Inlaturand calea aeriana, solutia ramasa este traficul subteran care, desi este si el aglomerat, poate sa absoarba inca un procent ridicat din cei care prefera acum sa circule doar cu propriul autoturism si sa-si petreaca o buna parte din timp la volan, indiferent in ce directie ar merge si la ce ora", spune Stefan Chiritescu, Senior Account Planner Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related