Graffiti BBDO semneaza noua campanie de imagine pentru Pate Bucegi

Graffiti BBDO a realizat noua campanie de imagine pentru Pate Bucegi, de la Scandia Romana. Campania vine sa intareasca pozitia de lider de piata a brandului Pate Bucegi si pune accent pe gustul savuros al produsului.

Campania vizeaza familiile obisnuite de romani, care au in centrul preocuparilor grija pentru copil. "Sustinuta de o ampla cercetare care a confirmat pozitionarea marcii si a indicat directiile viitoare ale comunicarii, campania pentru Pate Bucegi, singura marca din categorie premiata vreodata la Effie, converteste intr-o maniera credibila atributele produsului in beneficii pentru consumator, depasind astfel discursul conventional si intarind pozitia de lider in categorie pentru Pate Bucegi", declara Sorin Psatta, Integrated Communication Director, BBDO Group Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

anton mihai
acum 15 ani
Am vazut spotul la pateu.

Imi place foarte mult cum joaca fetita. Un copil talentat asta e clar. Scena din masina este totala! De mult n-am mai vazut asa un joc bun intr-un spot romanesc. Face tot spotul, asta mica.

In rest nu e cine stie ce. Dar uite cum un joc actoricesc bun ridica calitativ. Si montajul e plictisitor. Cat despre regie nu poate fi vorba.



Branded


Related