Promovari in cadrul echipei de creatie Graffiti BBDO

Luna februarie aduce promovari in echipa de creatie Graffiti BBDO. Mihai Gongu si Roxana Panaitescu au fost promovati la functia de Deputy Creative Director, respectiv, Group Creative Director.

Impreuna cu Ema Prisca, directorul de creatie al agentiei, cei doi vor coordona echipa de creatie - care numara in prezent 20 de persoane.
"Mihai si Roxana sunt dintre creativii care au contribuit in mod constant la succesele Graffiti BBDO. Amandoi au ajuns in punctul in care pot stapani proiecte de anvergura si coordona activitatea echipelor de creatie aflate in custodia lor. Ma bucur sa-i am alaturi de mine", a declarat Ema Prisca, director de creatie Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Emil Comsea
acum 16 ani
festivaluri din idustrie: Golden Drum, EpicaAwards, New York Festivals, Ad'Or

: ))

claudiu dobrita
acum 16 ani
incerci sa spui ceva?
Emil Comsea
acum 16 ani

cred ca era mai de bun simt ca in comunicatul de presa sa se spuna doar "au castigat premii la festivalurile x, y si z" pentru aceste festivaluri sunt departe de a fi "cele mai importante"

Despre Ad'Or nu cred ca e cazul sa mai vorbim, la Portoroz, desi Romania a dat agentia anului, nici o lucrare romaneasca inscrisa acolo nu a intrat macar pe short-list in The Cup, festival jurizat de oameni seriosi ca Serpa, Hegarty, Droga, etc... asta cred ca ne da o oarecare idee despre valoarea acestui festival, daca mai erau indoieli.

New York e un festival care capata importanta doar din cauza orasului in care a fost inregistrat la registrul comertului lor ;-) pentru ca de fapt e jurizat on-line de niste nobodies intre care si niste conationali de-ai nostri fara realizari notabile.

Epica e un festival bunicel, oarecum onorabil, dar jurizarea se face de jurnalisti... parca as avea usoare retineri in privinta viziunii lor.

Si e posibil sa mai fi vrut sa spun ceva... nu sunt sigur... E posibil sa mai fi vrut sa spun ca premiile respective, au fost luate din cate stiu (poate nu sunt bine documentat) cu ghost-uri. Asta inseamna ca Ema Prisca promoveaza oameni care fac ghost-uri. Pe de alta parte Ema Prisca e membru fondator al Art Directors Club Romania, institutie care declara rasunator ca-si propune sa schimbe mentalitati.

Deci?!.. ce mentalitati isi propune sa schimbe ADC Ro?!

numai bine, felicitari si succes celor doi!

gelu florea
acum 16 ani
E normal ca inainte sa se faca curatenie la nivel de Creative Director (si sa se inlocuiasca CD-ul = ramas la nivelul de incepator) sa existe alti candidati in paralel pentru o "perioada de trecere". Mihai Gongu ar fi cel mai indicat sa ramana CD (= ar fi super OK = are o solida experienta si o personalitate -adecvata, e respectat si iubit) si astfel se va readuce echilibrul si linistea.

Numa' de s-ar intampla un astfel de miracol...

Numa' de s-ar face si o Evaluare Serioasa a CD-ului actual....

Sa ne puna si noua Dumnezeu mana in cap.... Ne-ar merge si noua mai bine...

Am redeveni agentia nr. 1!

Respect!



Branded


Related