White Image lanseaza primul instrument de analiza a publicitatii din newslettere

White Image a dezvoltat primul instrument de monitorizare a inserturilor publicitare in newslettere electronice, dedicat advertiserilor, informeaza un comunicat al agentiei.

Pentru advertiser, rapoartele in timp real, accesibile printr-un nume de utilizator si parola, ofera transparenta cu privire la investitia sa financiara in integrarea unui insert publicitar in newslettere. Pentru firma care trimite newsletterul catre abonatii sai, confidentialitatea bazelor de date este asigurata.

Prin acest instrument de monitorizare a insertului publicitar, unic in Romania, sistemul de email marketing intelligence conceput de White Image livreaza in mod real advertiserilor rapoarte privind eficienta insertului lor publicitar in newsletter: rapoarte legate de numarul de vizualizari, respectiv numarul de persoane unice care au vizualizat email-ul, numarul de click-uri pe banner si numarul de persoane unice care au dat click pe banner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related