White Image - reprezentant Habeas pentru Europa de Est

White Image devine oficial reprezentant Habeas pentru Europa de Est (Romania, Ungaria, Polonia, Rusia, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia si Muntenegru, Cehia, Croatia si Slovacia). Habeas - Email Trust Authority, compania cu cea mai extinsa retea de parteneri, alege White Image pentru a-i reprezenta interesele in Europa de Est. Prin obtinerea statutului de reprezentant al Habeas, toate solicitarile de servicii primite de Habeas din aceasta zona vor fi directionate catre White Image.

In prezent, in Romania, peste 20.000 de servere folosesc safelist-ul Habeas pentru a verifica daca un email este spam sau nu, iar in Europa, reteaua Habeas cuprinde peste 1.270.000 de servere; 170 de tari utilizeaza safelisting-ul Habeas, in aceasta retea la nivel global fiind incluse peste 5 milioane de servere. Reteaua de safelisting Habeas primeste zilnic peste 800.000.000 de emailuri si mii de corporatii multinationale, universitati, ISP-uri sau institutii guvernamentale din intreaga lume utilizeaza safelist-ul Habeas pentru a determina daca un email este spam sau nu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related