Publicis a cumparat cea mai mare agentie independenta de marketing din China

Publicis, al patrulea cel mai mare grup de comunicare din lume, prezent si in Romania, a cumparat cea mai mare agentie independenta de marketing din China, Communication Central Group, informeaza marti Brandrepublic.com.

Achizitia Publicis in China vine la o luna dupa ce directorul executiv al grupului de comunicare, Maurice Levy, a estimat, pentru acest an, o crestere de 12% ale vanzarilor de publicitate din China si cu 20% in 2008, anul Jocurilor Olimpice de Vara din Beijing.

Valoarea achizitiei agentiei Communication Central Group nu a fost facuta publica. Reprezentantii Publicis au declarat ca agentia isi va schimba numele in Digitas Greater China, iar actualul director executiv al agentiei chineze, Neil Runcieman, va deveni presedinte si managing director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneRelated