Mercury360 a pus la cale Coca-Cola Land

"Fill the need for daytime entertainment" este tema proiectului Coca-Cola Land, desfasurat de agentia Mercury360 in cadrul campaniei Coca-Cola "Sete de vacanta".

Potrivit unui comunicat de presa, campania se desfasoara in perioada 14 iulie-12 august la Costinesti, langa Obelisc, adunand pe o suprafata de 650 mp de plaja oameni dornici de distractie care alearga, fac aerobic, joaca footbal in apa, construiesc castele de nisip si inalta zmee, intrecandu-se in diverse jocuri cu premii. Muzica nu lipseste fin peisajul Coca-Cola Land, un DJ animand in permanenta atmosfera. Pentru a putea patrunde in zona Coca-Cola Land, fiecare doritor trebuie sa aiba un capac de Coca-Cola.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related