Timisoreana ofera 20 de Dacii Logan MCV in cadrul promotiei nationale

Campania promotionala Timisoreana, desfasurata in perioada 15 iunie - 31 iulie a.c., sub sloganul "De 3 secole ii rasplatim pe cei ce apreciaza Timisoreana" si-a desemnat de curand castigatorii. Promotia a avut ca premii 20 de autoturisme Dacia Logan MCV si 10.000 de baxuri de Timisoreana sticle de 2 litri.

Toate cele 20 de autoturisme Logan MCV oferite ca premii in cadrul promotiei au fost adjudecate de consumatori de bere cu varste intre 20 si 44 de ani de pe cuprinsul intregii tari.
"Obiectivul principal al campaniei promotionale Timisoreana l-a reprezentat implementarea unui mecanism prin care sa fie acordate toate marile premii: cele 20 de autoturisme Dacia Logan MCV. Este stiuta suspiciunea consumatorilor care pun sub semnul intrebarii corectitudinea promotiilor, insa Timisoreana dovedeste ca lucrurile pot fi bine facute. Ne-am tinut de cuvant si am acordat cele 20 de masini", declara Harry Ioncica, Senior Brand Manager Timisoreana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related