[Gust creativ] Alina Muntele: Clasicii românești au primit upgrade: papanașii devin choux, plăcinta cu mere se transformă în tartă cu crumble, tarta cu prune devine galette

[Gust creativ] Alina Muntele: Clasicii românești au primit upgrade: papanașii devin choux, plăcinta cu mere se transformă în tartă cu crumble, tarta cu prune devine galette

Cu o sticlă pe post de sucitor și-a început aventura în bucătărie. Bătea ouăle cu telul, și abia după ce a făcut de câteva ori bezele a decis să își ia un mixer în bucătărie. Așa au fost primii pași către propriul univers culinar, pe care și l-a construit cu răbdare. Alina Muntele a trăit dezamăgirea aluaturilor ratate și cremelor tăiate de la începuturi, dar nu s-a dat bătută. A învățat mai mult, a gătit mai mult, a fost și mai răbdătoare cu ea.

Alina creează azi nu doar deserturi apetisante, ci și content pentru brandul ei - Ciocolată și Vanilie, este jurnalistă și cofetăreasă, iar bucătăria a devenit spațiul în care toate aceste identități se întâlnesc natural.

Intra in contul tau sau creeaza-ti unul pentru a citi acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related