MH Media Solutions pregateste The Big Picture

Agentia de marketing si publicitate MH Media Solution organizeaza intre 1 si 2 noiembrie, la World Trade Center, cea de-a treia editie a evenimentului The Big Picture. Potrivit unui comunicat de presa, evenimentul isi propune sa fie locul de intalnire al creativitatii, comunicarii si marketingului si sa ofere solutii inovatoare despre cum iti poti transforma afacerea intr-una de succes.

"Prin organizarea evenimentului The Big Picture dorim sa evidentiem importanta aliantei dintre marketing, comunicare-relatii publice si creativitate-publicitate. O actiune congruenta a acestor trei "forte" poate duce la rezultate spectaculoase, iar The Big Picture le prezinta pentru prima data astfel reunite in Romania", a declarat pentru IQads Tiberiu Comandasu, PR Manager MH Media Solution.

Programul de anul acesta include conferinte si workshop-uri cu reputati specialisti straini si romani in marketing, comunicare si creativitate, intalniri cu expozanti din domeniile creatiei si productiei publicitare, obiectelor promotionale, tipografiilor, agentiilor media, BTL si ATL, training-ului in marketing si comunicare, editurilor specializate, cercetarii de piata si relatiilor publice, universitatilor de profil, firmelor de catering si curierat.

Intrarea la expozitie este gratuita, iar la conferinte si workshop-uri pe baza unui bilet de intrare.

MH Media Solution este o agentie care ofera servicii si consultanta in domenii precum: creatie publicitara, baze de date, direct mailing (distributie adresata), follow-up, drop mailing (distributie neadresata in Bucuresti), publicitate on-line si organizare de evenimente.

In iunie 2005, MH Media Solution a devenit unic partener in Romania al celei mai extinse retele internationale de agentii independente de marketing direct InterDirect Network, cuprinzand parteneri din Europa, Asia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related