Internetics prezinta podiumul industriei online din Romania

Un juriu format din cele mai sonore nume ale industriei online din Romania, in colaborare cu Asociatia IAB Romania, a desemnat castigatorii competitiilor Internetics 2007, festival sustinut anul acesta de COSMOTE.

Juriile specializate Web Graphic, Web Space si Web Promo i-au ales pe cei mai buni dintre participantii de anul acesta, stabilind pentru al saptelea an o ierarhie a online-ului romanesc.

Web Graphic a premiat si anul acesta 100% design-ul site-urilor de promovare, dar si proiectele artistice online si site-urile experiment. Web Space si-a reorganizat sectiunile de concurs, fiind o competitie dedicata publisherilor online, prin categoriile de concurs dedicate site-urilor de informare, si furnizorilor de servicii online, precum servicii financiare, magazine online, rezervari si ticketing. Advertising-ul online si strategiile de marketing pentru online au fost jurizate si premiate in cadrul competitiei Web Promo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related