Internetics prezinta podiumul industriei online din Romania

Un juriu format din cele mai sonore nume ale industriei online din Romania, in colaborare cu Asociatia IAB Romania, a desemnat castigatorii competitiilor Internetics 2007, festival sustinut anul acesta de COSMOTE.

Juriile specializate Web Graphic, Web Space si Web Promo i-au ales pe cei mai buni dintre participantii de anul acesta, stabilind pentru al saptelea an o ierarhie a online-ului romanesc.

Web Graphic a premiat si anul acesta 100% design-ul site-urilor de promovare, dar si proiectele artistice online si site-urile experiment. Web Space si-a reorganizat sectiunile de concurs, fiind o competitie dedicata publisherilor online, prin categoriile de concurs dedicate site-urilor de informare, si furnizorilor de servicii online, precum servicii financiare, magazine online, rezervari si ticketing. Advertising-ul online si strategiile de marketing pentru online au fost jurizate si premiate in cadrul competitiei Web Promo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related