NetStart, concurs de idei si proiecte online si mobile

NetStart se doreste a fi prima competitie de idei si proiecte dedicate exclusiv Internetului si Mobile Internetului. Concursul va oferi atat sansa intalnirii intre pasionatii de acest domeniu si practicienii in Internet precum si oportunitatea interactiunii cu investitori interesati de implicarea in proiecte online.

NetStart va avea loc in cadrul evenimentului NetCamp, care se va desfasura pe data de 5 decembrie 2007 la hotel Howard Johnson din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Evensys si este dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului.

Proiectele trebuie sa vizeze teme care variaza de la Content Websites si User Generated Content Websites la Online Applications, Mobile Applications sau eCommerce Sites si vor contine, pe langa descrierea temei alese si a problemei care se doreste a fi solutionata, o prezentare a pietei careia i se adreseaza, precum si specificul proiectului si aplicabilitatea acestuia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related