Despre misoginismul sugubat

Daca in ultimul text am cam batut campii, pentru ca am vrut sa tratez nimicul cu un alt nimic, mai constructiv, de data aceasta nu vreau sa-i mai supar pe cei care militeaza pentru salvarea ecosistemului iepurasului de camp. Prin urmare ii atentionez, de acum, din timp, ca nu o sa ma dezic de acelasi obicei, nici in textul care urmeaza.

O sa fac asta, pentru ca, in fata unor clipuri care incearca sa "redefineasca involuntar" umorul si care calca stramb intre comic si tragic, nu pot sa ma arunc strict in comentarii legate de mesaj, de impactul mesajului, de joaca actoriceasca sau poate de modul in care pica lumina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

octavian filip
acum 16 ani
Am intzeles ideea ta cu femeia la cratitza dar problema nu e una de mentalitate, e una de target mai mult cred. Din pakate in romania mai mult de 80% din persoanele care gatesk "traditional" sunt femeile intre 35-60, si spotu se aliniaza cuminte cu restu sirului de n spoturi kare se adreseaza respectivului publik. Kate din femeile de cariera pana in 35 de ani gatesk ... ma refer la 3-4 zile, nu asha pe luna.

Nu incerk sa apar spotu, kare este de un penibilism romanesk kare sincer ma scarbeste. Cu un jok actoricesc al Andreei Marin la Suprize si cu o bukatarie Ikea kare ar trebui probabil sa fie elementul lor inovator.

Orikum, eu am ras la spot, am ras tare si zgomotos, este o femeie care are in bukatarie un carton cu mama ei... mai intzelegeam daka era mama lui si el era miliardar care nu stia sigur daka sa o ia de nevasta sau nu...

klau dia
acum 16 ani
Intradevar asocierea femeie-cratita nu ma prea incanta nici pe mine...mai ales ca generatia sub 30ani e axata mai mult pe cariera! Insa nu m-ar fi deranjat sa vad ca vine sotia acasa si ca sotul e in bucatarie, cu sortulet si delikatul in mana(eventual pe spatele pungii de delikat sa fie poza mamei-soacrei), gatind de mama focului, ca doar delikatul iti face viata mai usoara, nu? Atunci chiar era reclama! Altfel de ce barbatii s-ar mai lauda ca ei sunt cei mai mari bucatari din lume?:-p Oricum, barbati care gatiti cu drag (?!), nu uitati sa folositi delikat! :d


Branded


Related