Sorin Psatta este noul Integrated Communication Director al Grupului BBDO Romania

Sorin Psatta devine, de la inceputul 2008, Integrated Communication Director al Grupului BBDO Romania. De 14 ani alaturi de Graffiti BBDO, in ultimii 5 ani Sorin a coordonat departamentul de Strategie si Research in calitate de Research & Strategy Director al agentiei de publicitate. Promovarea sa reprezinta o recunoastere a valorii si expertizei acumulate de-a lungul anilor si vine ca un pas firesc din perspectiva dezvoltarii competentelor strategice ale agentiilor din cadrul Grupului BBDO Romania.

"Experienta, expertiza si talentul lui Sorin ne vor ajuta sa ne dezvoltam armonios "across all disciplines", sa gandim integrat, sa gandim "publicitate care nu seamana a publicitate", sa fim coerenti si puternici in toate punctele campaniilor de comunicare. Mai mult, el va duce la "nivelul urmator" si programele de training BBDO, canalizand eforturile si resursele noastre de dezvoltare profesionala", spune Dan Moraru, CEO BBDO Group Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarRelated