Ursus ma cunoaste

Poate sa sune foarte bine ca un testimonial ce urmeaza sa spun eu aici. Fapta este insa anecdotica si mi-am adus-o aminte savurand in dimineata cu deadline-ul asta nu bere, ci cafea, nu Ursus, ci Elite verde. Am facut facultatea la Cluj inainte de a deveni, ca orice aspirationist din Ardeal, bucurestean, macar pentru o bucata de timp. Stateam in Hasdeu [complex studentesc], urcam si coboram pe Piezisa [strada in panta si neasfaltata din inima Hasdeului]. Dinspre nord, din vale, cum ar veni, mirosea a hamei trecut prin diverse procese tehnologice in vederea obtinerii. Oarescum dulceag, ca o paine scoasa de doua minute din cuptor. Era acolo, tinea inclusiv de foame, radeam noi, in zilele de joi, cand se imputina pana si zacusca. Nu mai retin in care moment din zi lovea mai tare, nu mai tin minte nici in care moment din an mi se zapaceau mai intens narile. Asta si pentru ca nu aveam curiozitatea atat de ascutita sa vad cum au evoluat vanzarile Ursus [caci despre ei e vorba] in intervalul studentesc, si implicit de Hasdeu, 2000-2004. Amusinam, deci, hamei de mi se lua auzul dinspre fabrica de bere de pe Calea Manastur nr. 2-6. Si plateam porcin de scump, pentru un student de la acea vreme, pe o bere bauta pe Piezisa, la juma de kilometru de fabrica. Eram studenti, infieram capitalismul despotic si eram fanii promotiilor de orice fel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

moisescu gheorghe
acum 16 ani
Este o reclama te tot rahatu'. Ce-i drept, un rahat ceva mai mic decat precedentele. Dar este trist, trist, trist cand nu poti arecia un ad decat folosind rahatometrul...
Catalina Barbulescu
acum 16 ani
Vai ce dragutz... 5 cuvinte ai in vocabular... rahat.. de tot rahatul..si familia de cuvinte plecand de la radacina rahat....si un neologism arecia.. poate ni-l traduci si noua

Reclama e dragutza.. si cu mult mai buna decat precedentele..

Alex Anghel
acum 16 ani
Ce parere aveti de outdooru' ala mare de la intarea in tara - Nadlac "Welcome to the Ursus country".....tare nu? suntem toti niste ursusi si traim in Ursania......bleah
eugen dumitru
acum 16 ani
...se pare ca sti nara. doua ursus nu fac cat un stejar! ce zici?...mie-mi ajunge una? dupa atatea ce-am gustat, eu zic ca da! stejar e berea mea!!!!!!!!!!!!!!
robert zara
acum 16 ani
reclama e la ursus??? daca inlocuim ursus cu dero, merge? raspunsul este da, asa ca nu ne place reclama asta la brandul 'ORICE'!
Dragos Ungureanu
acum 16 ani
Sincer, cred ca este unul dintre clipurile cele romanesti cel mai bine realizat . Ideea iese din tipare . Din punctul meu de vedere ideea si reazarea sunt salutare .


Branded


Related