The Practice - consultant de PR pentru World Vision Romania

The Practice a devenit agentia de PR a organizatiei non-guvernamentale World Vision Romania. Agentia va oferi servicii de relatii publice atat pentru comunicarea brand-ului World Vision, cat si pentru comunicarea unui amplu proiect de strangere de fonduri dezvoltat de organizatie in tara noastra.

World Vision Romania este o organizatie crestina, care pledeaza pentru cauza copiilor defavorizati din Romania si desfasoara programe de interventie umanitara in situatii de urgenta. Programele si proiectele implementate de organizatie au in centrul activitatilor copiii, familiile acestora si comunitatile din care fac parte. Organizatia World Vision Romania este partenera a World Vision International, prezenta in peste 100 de tari din intreaga lume. Inca din 1990, World Vision Romania este o prezenta constanta in domeniul protectiei copilului si al dezvoltarii comunitare. In Romania, World Vision isi desfasoara activitatea in municipiul Bucuresti si judetele Cluj, Constanta, Dolj, Ialomita, Iasi, Timis si Valcea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related