Dacia vrea sa atraga public tanar si femei

Brandul cu traditie al romanilor, unul dintre icon-urile comuniste, Dacia se transforma, putin cate putin, intr-un brand european. Semn ca timpurile se schimba, iar fabrica de la Mioveni vrea sa capete reputatie la Paris sau Berlin. Rafael Treguer, Directorul de Marketing al Dacia, explica decizia rebrandingului si primii pasi din noua varsta a Dacia.

IQads: Care sunt, in acest moment, punctele forte si punctele slabe ale marcii Dacia?
Rafael Treguer: Punctul forte este ca avem produse care sunt foarte bine percepute de catre clientela, mai ales Logan si Logan MCV, care au avut mare success pe piata. Lansam, in curand, Logan Pick-Up, si suntem siguri ca va gasi acoperire pe piata. De cealalta parte, punctul slab pe care l-as putea mentiona este ca brandul Dacia nu este inca atat de solid pentru a fi intr-o reala concurenta cu marcile importate. Deci asta este misiunea noastra in urmatoarele luni - urmatorii ani - sa completam marca Dacia cu noi produse, primul dintre ele fiind Sandero si, de asemenea, sa lucram cu brandul, sa-l facem mai puternic si mai vizibil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related