Publicitatea vampirizeaza filmul

Interviu cu Lucian Georgescu, Manager la GAV Scholz & Friends

De ce fac regizorii de film reclame si oamenii din departamentele de creatie ale agentiilor de publicitate se considera artisti? Lucian Georgescu, manager la GAV Scholz & Friends raspunde la intrebarea asta explicand, pe de o parte, ratiunile financiare si curiozitatea artistului si, de cealalta, dorinta publicitarilor de a atinge statutul de artisti.

IQads:Care este relatia dintre film si publicitate?
Lucian Georgescu: Doua industrii si doua masini de facut bani prin imagine. Cinematograful mai face din cind in cind si filme. Adica ceva arta. Publicitatea nu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GAV

GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Craciun Daniel
acum 11 ani
Bla , bla, Fabulospirit!
oprea lucian
acum 11 ani
.. articolul/interviul;

m-am apucat sa-l citesc la 5 dim ca nu puteam sa dorm, numai ca m-a absorbit si m-am bucurat dupa ce, in prealabil m-am intristat cand am ajuns spre finalul primei pagini..Related