Scholz&Friends anunta deschiderea reprezentantei din Romania impreuna cu gav|balkanski

Lucian Georgescu, Daniel Micu si Marius Rosu sint achizitii importante ale grupului condus de la Berlin. Inrolarea talentelor in reteaua europeana continua, odata cu extinderea ei si intarirea prezentei in Europa Centrala si de Est si deschiderea catre Balcani.
Scholz&Friends si-a intarit prezenta in Europa de Est: incepind din noiembrie a.c. reteaua este reprezentata la Bucuresti de un birou condus de Lucian Georgescu (38), veteranul publicitatii romanesti si fondatorul atelierului de creatie si marketing cultural gav|balkanski. Alaturi de el, in pozitie de management, Daniel Micu (36), Managing Partner si professor of marketing la Programul MBA Romano-Canadian si Marius Rosu (27), pictor, absolvent al Facultatii de Arte Plastice din Cluj. Biroul de la Bucuresti poarta numele de GAV | Scholz&Friends Bucuresti si este o agentie de publicitate full service, perfect operationala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related