FRIENDS Advertising, 5 ani de lucruri bine facute

FRIENDS Advertising implineste anul acesta 5 ani de cand ofera clientilor sai ajutor de incredere in situatii de comunicare variate. Acest sprijin profesionist si relevant se bazeaza pe o echipa de seniori cu excelente competente in diverse arii ale comunicarii, precum si pe intelegerea in profunzime a clientului si a business-ului sau.

FRIENDS Advertising este o agentie Full Service, care in prezent inseamna 25 de oameni dintre cei mai exigenti, premii de creatie, o cifra de afaceri de 10.462.532,00 RON in 2007 si 20 de clienti multumiti.

"In 5 ani am propus si vandut multe strategii, idei, rute si concepte creative, pozitionari sau solutii de business, dar, cel mai important, am reusit sa ramanem "friends", cu toate cresterile si nevoile inerente de adaptare", declara Sorin Tranca, Creative Director si partener la FRIENDS Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related