Cap si Next au realizat un spot nou pentru Zestrea Murfatlar

Agentiile Cap si Next Advertising semneaza spotul pentru cel mai premiat muscat romanesc, Zestrea Murfatlar.

Muscatul Ottonel din cramele Murfatlar e vinul cu cele mai multe premii obtinute. A fost medaliat la cele mai importante concursuri internationale printre care: Muscats du Monde 2007 - Frontignan-la-Peyrade - Franta - medalie de aur, Moje Vino 2007 - Ljubljana - Slovenia - medalie de aur, Les Citadelles du Vin - Bourg - Franta - medalie de aur, Concursul International de Vinuri Bucuresti 2007 - medalie de argint.

"E un vin bun, dulce, care vinde de rupe, plin de premii, de fapt e cel mai premiat muscat romanesc, iar spotul trebuia sa continue campania de anul trecut. Si atunci treaba a fost simpla: imagini frumoase, care sa bucure si ochiul celor care isi bucura deja papilele cu el", au declarat reprezentantii agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

SectiuneRelated