DRAFTFCB comunica promotia pentru cardurile de credit Piraeus Visa Classic

DRAFTFCB semneaza campania de comunicare a promotiei "Pleci la cumparaturi, te-ntorci cu un Audi A4", initiativa menita sa incurajeze utilizarea cardului in efectuarea platilor catre comercianti.

Promotia premiaza, prin tragere la sorti, proaspetii posesori ai unui card de credit Piraeus Bank, precum si pe cei care au efectuat plati la comercianti folosind cardul "Piraeus Visa Classic". Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe 5 septembrie 2008, premiile fiind substantiale: un Audi A4, 10 televizoare LCD Samsung sau 30 de telefoane mobile Samsung, in valoare de 40.000 EUR.

"Am initiat aceasta campanie pentru a incuraja platile cu cardul, tranzactiile de acest tip situandu-se in Romania la un nivel relativ scazut fata de alte tari din Uniunea Europeana. Ne bucuram ca DRAFTFCB a propus un concept creativ care transmite clar, insa intr-o maniera amuzanta mecanismul promotiei Piraeus Bank", a declarat Domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related