eJobs recruteaza The Practice pentru rolul de PR consultant

Ce este un puzzle cand lipseste o piesa importanta? Cat de mult conteaza PR-ul in comunicarea unui brand ambitios? Cat de importanta este reputatia pentru o companie lider in domeniul in care activeaza?

Toate acestea sunt intrebari pe care si le-au pus recent cei de la eJobs. Raspunsurile i-au condus spre o decizie importanta: site-ul numarul 1 in recrutarea online din Romania lucreaza incepand cu luna aprilie 2008 cu agentia de PR THE PRACTICE - Part of Publicis Consultants | Worldwide.

THE PRACTICE va oferi servicii de strategie de PR, consultanta permanenta, relationare cu mass media, creand campanii inovative de PR care vor consolida reputatia de lider pe care eJobs o are pe piata de profil si vor da un plus de vizibilitate acestui brand militant in randul tuturor angajatilor si angajatorilor din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related