URSUS Premium a fost distinsa cu Grand Gold Medal la Monde Selection 2008

Ursus Premium si-a adjudecat Grand Gold Medal una dintre cele mai prestigioase distinctii din cadrul Monde Selection 2008. Competitia este organizata anual de International Institute for Quality Selection, institut independent de testare a calitatii infiintat in Belgia in 1961.

Grand Gold Medal intra astfel in colectia de succese obtinute de URSUS Premium de-a lungul timpului, alaturi de cele trei medalii de aur din anii precedenti. Grand Gold Medal depaseste in valoare medaliile de aur, fiind acordata berilor cu insusiri senzoriale exceptionale. Performanta de a primi trei medalii de aur consecutive la Monde Selection a fost rasplatita anul trecut de juriu cu premiul special High International Quality Trophy, rezervata special pentru astfel de realizari remarcabile. Juriul, format din degustatori profesionisti, de talie internationala a avut drept criterii de evaluare in testarea calitatii aspectul berii (culoare si spuma), calitatile sale senzoriale specifice (aroma si gust) precum si caracteristicile tehnice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related