Schimbare in conducerea DDB Bucuresti

Dupa sapte ani de activitate plina de succes la DDB Bucuresti, Adina Sorescu, Directorul General al agentiei, a decis sa dea curs unor noi provocari profesionale.
Data fiind importanta crescanda a Romaniei pentru reteaua DDB South East Europe, unul dintre cei mai importanti manageri din DDB Atena va fi relocat la Bucuresti si, incepand cu data de 15 iunie 2008, va prelua postul de Director General. Din 6 mai, interimatul va fi asigurat de Alexia Anagnostopoulou, Director de Dezvoltare Regionala DDB SEE.

Christos Papapolyzos, Presedintele grupului DDB SEE, a declarat: "As dori sa-i multumesc Adinei pentru eforturile depuse in toti acesti ani si sa-i urez succes in viitoarele sale proiecte. Romania este o tara foarte importanta pentru reteaua noastra. In ultimele doua saptamani am petrecut mult timp la Bucuresti, asigurandu-ma personal ca tranzitia se va desfasura rapid si eficient. Doi dintre cei mai buni oameni ai nostri vor prelua conducerea agentiei si sunt convins
ca vor face tot ce va trebui facut pentru a asigura continuitatea si a consolida ascensiunea DDB Bucuresti, neuitand nicio clipa ca scopul nostru este acela de a acorda suport eficient brandurilor clientilor nostri."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related