Pe 28 mai, Evensys organizeaza Toolbox

Pe 28 mai 2008, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti va avea loc conferinta Toolbox | Non - TV Advertising, prima dedicata inovatiilor in comunicare. Evenimentul redefineste modul in care companiile isi pot imbunatati strategia de marketing si modul in care consumatorii percep valoarea noilor instrumente de promovare.

Non| reuneste cei mai importanti specialisti in publicitate si marketing pentru a discuta si elabora cele mai relevante strategii care conduc industria de business si pentru a anunta tendintele anului urmator.

Conferinta va promova un format inedit, cu accent pe interactiune si participare din ambele parti, atat in ceea ce priveste vorbitorii cat si publicul din sala. Participantii vor afla care sunt tehnicile de marketing care functioneaza, care sunt tendintele care se prefigureaza in acest domeniu, si modul in care toate acestea pot influenta deciziile de marketing, branding si business.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related