Azi un Eveniment, maine altul

Segmentul ziarelor proclamate "serioase" creste in mod vizibil. Ori romanii devin pe nesimtite un popor de oameni responsabili si virtuosi, ori mass-media detine un soft de formatat creierele consumatorilor. Oricum am lua-o, daca o mai tinem asa, va trebui sa alegem in scurt timp la care dintre cele doua mandrii nationale o sa renuntam mai intai: la analfabetism sau la padurile tropicale. O sa ziceti ca nu avem paduri tropicale. Si atunci eu o sa va intreb in doi peri cum explicati muntii de banane.

Daca ar fi sa caracterizez parcursul Evenimentului Zilei din 1992 pana astazi, 20 iunie 2005, cred ca cel mai potrivit cuvant ar fi istovitor. Daca s-ar fi nascut om, cotidianul nostru ar fi implinit azi doar 13 ani, ar fi fost nascut viu, disputat, abandonat, regasit iar parintii lui adoptivi i-ar fi pregatit cu doar un an inainte de eliberarea buletinului, o petrecere de relansare. Ceea ce n-ar fi fost deloc trist, ar fi fost poate doar putin extenuant. Si cu siguranta ar fi fost prea mult pentru un pui de om.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related