Se cauta idei proaspete si studenti creativi!

Cu ocazia evenimentului Idea Forum, Evensys organizeaza un concurs dedicat studentilor pasionati de marketing si comunicare. Conferinta Idea Forum se va desfasura in perioada 10-11 iunie 2008 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si este organizata de Evensys in colaborare cu Graffiti BBDO, Pepsi si Lipton.

Concursul consta in trimiterea unei idei la adresa de mail [email protected] alaturi de datele personale (nume, telefon, e-mail) pana in data de 2 iunie, orele 17:00. Trimiterea datelor de contact este conditie obligatorie pentru validarea inscrierii in concurs. Ideile pot fi despre absolut orice, cu singura conditie de a avea legatura cu marketingul, publicitatea, media sau internet. Poate fi o idee de reclama, o idee de produs sau chiar o idee de ambalaj. Ideea trimisa trebuie sa inceapa cu What IF / Ce-ar fi daca… si sa nu depaseasca 1.500 de caractere. Pot fi trimise mai multe idei de catre aceeasi persoana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related