Prima gala de decernare a premiilor Cannes Lions nu a adus Romaniei niciun premiu

Prima gala de premiere din cadrul Cannes Lions s-a incheiat fara ca vreo agentie din Romania sa urce pe podium, dar au fost laureate agentiile JWT India, care a castigat Grand Prix-ul la categoria Direct, si agentia BBDO New York, care a castigat Grand Prix-ul la categoria Promo.

Luni seara, sala de gala a celui mai important festival de publicitate din lume a gazduit primii castigatori ai acestui an, premiati ai categoriilor Direct si Promo Lions. Marele premiu al categoriei Direct Lions a fost castigat de agentia JWT India Mumbai, pentru lucrarea "Lead India", realizata pentru ziarul "The Times Of India".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related