Promisiune indeplinita: Leo Burnett castiga pentru al 5-lea an consecutiv

Reprezentantii companiei anunta ca Leo Burnett & Target nu va mai concura la editia din 2008

Leo Burnett confirma pentru inca o data statutul de lider al creativitatii romanesti si castiga pentru al 5-lea an consecutiv titlul "Agentia Anului" (agentia de platina) la Ad'Or.
"Castigarea celui de-al 5-lea titlu reprezinta pentru noi, cei de la Leo Burnett, mai mult decat o noua victorie - reprezinta inainte de orice, un motiv de mandrie pentru ca stim sa ne indeplinim promisiunile, pentru ca avem perseverenta si taria de a ne tine de cuvant. Cu cateva saptamani in urma am fost declarati in urma evaluarii programului Superbrands ca fiind cel mai de incredere brand de business din Romania. Ne bucuram ca ne dovedim din nou de incredere reusind sa respectam chiar si cea mai indrazneata dintre promisiunile noastre fata de industria de publicitate" declara Ioana Iordache, CEO Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related