Creativii Leo Burnett se exprima dupa Ad’Or

Dupa ce au devenit, pentru a cincea oara, castigatori ai marelui premiu la Ad’Or, cu 16 premii castigate in cadrul competiei de anul acesta, echipele creative ale Leo Burnett, coordonate de Bogdan Naumovici din pozitia de Chief Creative Officer, se exprima asupra ultimei editii.

Echipa formata din Andrei Gurau – Copywriter, Catalin Burcea – Art Director si aflata sub coordonarea lui Stefan Voloaca – Creative Director, are deja un an de activitate in aceasta formula si 3 premii de la Ad’Or, dintre care cel mai important este premiul pentru Cel mai bun Print al anului.

“Ma bucur foarte tare pentru ca premiile obtinute de aceasta echipa reprezinta o dovada in plus a talentului si a creativitatii tinerilor nostri. Faptul ca dupa o experienta de un an de zile poti urca pe scena Ad’Or pentru a ridica nu unul, ci trei premii, printre care premiul pentru cel mai bun print, este demn de apreciat”, declara Stefan Voloaca, Creative Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related