Donald Gunn la Golden Drum

Pe 10 octombrie, Gunn Report 2008, cartea alba a industriei globale de publicitate, va fi prezentat in avanpremiera de Donald Gunn si Emma Wilkie in cadrul festivalului de publicitate Golden Drum, se anunta intr-un comunicat de presa.

Donald Gunn (fondatorul Gunn Report), va prezenta rezultatele pentru anul in curs: reclamele de top, agentiile de top, companiile de productie de top si statele de top.

Gunn Report este singurul raport independent despre creativitate realizat pentru publicitari. Se bazeaza pe o idee foarte simpla: combina listele castigatorilor de la toate festivalurile din lume - nationale, regionale si globale - stabilind astfel clasamentul mondial anual pentru industria publicitatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

SectiuneRelated