Noua campanie Orange, realizata de Fallon - Publicis Groupe

Noua campanie Orange, realizata de Fallon - Publicis Groupe, debuteaza in Romania saptamana viitoare cu executii TV, in presa scrisa, online, outdoor, potrivit unui comunicat de presa. Executiile internationale sunt adaptate de Publicis Romania, rezultat al primei colaborari intre Orange si noua agentie, dupa renuntarea la serviciile Leo Burnett.

Demersul vizeaza comunicarea noii viziuni de brand, fiind parte a celei mai mari campanii integrate Orange la nivel mondial. Conceptul central se refera la toate relatiile cu oamenii din jur, acei oameni care ne marcheaza viata in diverse etape ale existentei noastre. "Together we can do more este noul slogan care exprima increderea noastra in puterea oamenilor de a realiza mai mult impreuna," a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Mihai Barsan
acum 15 ani
suntem ce suntem.

impreuna putem face mai mult.

mai mult bullshit.

Cristina Oncescu
acum 15 ani
Am vazut ieri un mash pe Universitate cu urmatorul headline:

"sunt colega mea Ana

care face orele

sa para minute"

Bravo Orange&Publicis! Can you do more like that together?

Bogdan Alupoaie
acum 15 ani
As putea spune ca este destul de interesant dar totodata si pompos nu stiu de ce Orange se axeaza asa d emult pe chestiile astea. Oricum interesant spot si ma scris si eu pe blogul personal despre el



Branded


Related