"Am si aranjat cu tine de la bun inceput: vin sa lauzi niste spoturi"

Buzz cu Serban Alexandrescu (Director de Creatie, Headvertising)

IQads: Am vazut ApropoTv-ul de ieri in care ai refuzat elegant sa comentezi spoturile facute de 23 pentru sport.ro. Apoi am dat intamplator peste filmuletul de pe blogul Headvertising , in care Andi Moisescu iti spunea pe un ton ridicat: "Pai ce-am vorbit noi, ma, Serban, cand am vorbit la telefon, am si aranjat cu tine de la bun inceput: vin sa lauzi niste spoturi". Filmul se termina cu un oftat al tau. Ce se intamplase inainte de reprosul lui Andi? (http://dog-the-blog.blogspot.com/2008/10/
greu-scoti-o-lauda-de-la-oamenii-astia.html)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

alin baraitaru
acum 15 ani
impresia mea e ca, desi nu prea stiu nimic despre industrie (dar imi plac reclamele), diferentele dintre alexandrescu si naumovici sunt cunoscute. atunci de ce au mai ales cei de la apropo sa mai publice comentariile celor de la head? sau e un raspuns prea strategic, multe implicatii?

p.s.: inainte de de apropo-ul de azi-noapte, aveam impresia ca naumovici e un guru si ca toata lumea il trateaza ca atare. cel putin asa era "vandut". m-am bucurat sa vad ca industria e "out of the box".

burebista dacu
acum 15 ani
perfect adevarat, perfect de acord!

chiar daca e mult prea politicos serban cu oamenii din breasla...

Alexandru Boeangiu
acum 15 ani
Imi place foarte mult o semnatura de pe un anumit site: "bathe yourself in golden dust and then i'll believe you're filthy rich".

naumovici ca brand este umflat cu pompa. ca si creativ, a avut n sanse sa se afirme cu adevarat si a esuat. e doar bun. joaca rolul baiatului rau care stie si publicitate, dar si sa schimbe sifonul din baie cu unul furat ;) (wink care este)

pana una-alta, sa fim seriosi

adrian lupu
acum 15 ani
Cred ca o justificare ar fi stravechiul principiu audiatur et altera pars, dupa care nebunii astia din presa se mai calauzesc din cand in cand.
ookkklll ooollljjj
acum 15 ani
Nu contest ca nu sunteti foarte inteligent domnu' Serban, nu contest ca nu sunteti profesionist sau ca nu aveti destula pasiune dar domnu' trambitar sef aveti o inspiratie fracturata in locuri multiple. Ce cautati cu nasu' in ograda altuia? Ce treaba are sula cu prefectura, mai bine zis, ce treaba au oamenii care pun eficienta pe locul 1 cu cei care fac asta cu creativitatea?
Bogdan Naumovici
acum 15 ani
http://www.iqads.ro/ad_7930

http://www.iqads.ro/ad_7931

Petrisor Dana
acum 15 ani
Stim cu totii ca Naumovici a fost creativ atata vreme cat a putut sa "implementeze" idei creative "vazute" pe afara intr-o tara in care nu existau repere. Dar de cand lumea se mai duce pe la Cannes, a fost nevoit sa isi arate talentul real, care e sublim, dar lipseste cu desavarsire...parerea mea!


Branded


Related