A 10-a editie AdCouture a fost dedicata proiectelor neconventionale

Editia cu numarul 10 a emisiunii AdCouture s-a concentrat pe proiecte neconventionale desfasurate in aceasta perioada. La "Hot Spot" s-a vorbit despre primul proiect al F5 X-Media, noua regie de vanzari digitale, interactive si cross-media a grupului Realitatea-Catavencu. Dragos Stanca, New Media Director al grupului si regizorul Marian Crisan au povestit despre primul videoclip filmat cu telefonul mobil, un proiect realizat de Orange si LG, in colaborare cu formatia Voltaj.

Despre planurile noii regii lansate de Grupul Realitatea.Catavencu, Dragos Stanca a declarat ca "F5 X-Media isi propune sa foloseasca cat mai bine noile tehnologii, pornind de la internet, la noile platforme oferite de retelele de publicitate digitala, de tip digital signage, SMS, bluetooth push si alte mijloace care pot contribui la sporirea eficientei in atingerea unui anumit tip de public care nu mai consuma media traditionala".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related