De ziua Nationala a Romaniei Cocor Channel incepe sa emita pe cea mai mare fatada media din Romania si Europa Continentala

Incepand cu 1 decembrie bucurestenii care se vor afla pe bulevardul I.C. Bratianu vor avea parte de o experienta unica pana acum in Romania. Madiafatada Cocor Channel, va incepe sa functioneze, transformand cladirea intr-un adevarat spectacol de lumini si efecte vizuale punand Bucurestiul pe "axa" New York (Times Square), Londra (Picadilly Circus).

Reprezentantii Cocor Channel, oficialii Primariei Municipiului Bucuresti, ai Primariei Sectorului 3 si ai mass-media vor porni calatoria in timp catre Bucurestiul de acum 90 de ani si vor transforma ecranele celei mai mari fatade media din Romania si Europa Continentala intr-un adevarat tunel al timpului si vor aduce un omagiu arhitecturii valoroase a "Micului Paris" astazi acoperit de mashuri textile prafuite. "Dezveliti Bucurestiul si Descoperiti Mediafatada Cocor Channel!" este sloganul noului concept de mediatectura abordat de Cocor Luxury Store prin montarea pe fatada cladirii a ecranelor uriase tip LED HD (High Definition) promovand outdoorul digital de calitate in locul celui prafuit care a impanzit Bucurestiul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related