Velvet Media a castigat licitatia pentru Cocor Channel

VELVET MEDIA, parte a grupului IMSG Bucuresti, parte a IMSG International, listata la bursele din Londra si Stockholm este castigatoarea licitatiei pentru Cocor Channel. Astfel, incepand cu luna iunie, Velvet Media prin Upgrade Media, nou infiintata regie de vanzari - parte a IMSG Bucuresti, va gestiona exclusiv spatiul media dedicat marilor spenderi de publicitate pe ecranele Cocor ce vor incepe sa functioneze de la 1 octombrie 2008.

Referindu-se la parteneriatul Velvet Media - Cocor SA, Antoneta Cote, Managing Director Velvet Media a declarat: "Ne bucuram ca am castigat licitatia pentru vanzarea a a 50 % din proiectul COCOR CHANNEL. Proiectul este unic in spatiul romanesc de media si asocierea cu el confirma pozitionarea de companie de media creativa si dinamica. Proiectul COCOR CHANNEL ne pune in valoare resursele creative si de vanzari. Suntem convinsi ca ii putem ajuta pe partenerii nostri de la SC COCOR SA sa schimbe in mod pozitiv imaginea unei artere importante din Bucuresti."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

jean gros-bart
acum 15 ani
ce bine, o sa vedem reclame proaste la dimensiuni si mai mari.


Branded


Related