Odyssey intra in lumea ABSOLUT

Odyssey a fost aleasa de catre compania Pernod Ricard pentru a gestiona contul de comunicare al brandului ABSOLUT, in urma unui pitch organizat in luna octombrie.

Odyssey va dezvolta activitati de BTL si PR pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume - ABSOLUT, lider mondial in categoria premium vodka.
"ABSOLUT e un brand bine construit care a intrat recent in portofoliul puternic al Pernod Ricard. Obiectivul nostru este sa aducem ABSOLUT pe prima pozitie in categoria imported vodka si, pentru a atinge acest obiectiv, am cautat un partener care sa ne sprijine, o agentie care sa inteleaga in primul rand complexitatea brandului si sa aduca solutii creative. Originalitatea, dar si calitatea implementarii sunt esentiale, pentru ca orice intalnire a consumatorilor cu brandul ABSOLUT trebuie sa fie surprinzatoare si memorabila." a declarat Radu Moldovan, Brand Manager White Spirits Pernod Ricard.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related