MVcom isi consolideaza parteneriatul cu Germanos

Germanos, cea mare mare retea de magazine telecom din Romania, cu peste 250 de locatii in toata tara, a consolidat anul acesta relatia de parteneriat cu Motion Vision Communication (www.mvcom.ro), unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de publicitate neconventionala din Romania.

Motion Vision Communication a pus la dispozitia Germanos serviciul de panotaj mobil MVcom-MAXI, oferind liderului pietei de retail telecom acces direct si nemijlocit la consumatorii din orasele vizate. Astfel, imaginea Germanos si mesajele de promovare a produselor si serviciilor companiei au fost purtate, la propriu, atat prin marile orase, cat si prin centrele urbane de mai mici dimensiuni, dar unde retailerul telecom are o puternica prezenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related