Babel Communications sustine copiii inteligenti alaturi de Chance for Life

Babel Communications desfasoara o campanie de CSR pentru sprijinirea copiilor cu potential, care provin din familii cu posibilitati materiale reduse.

Proiectul se deruleaza la initiativa Fundatiei Chance for Life, care isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor, generand campanii cu scop social care sa sensibilizeze opinia publica in acest sens. Acesta este si cazul campaniei derulate in prezent de Babel Communications, sub numele "Oamenii inteligenti investesc in inteligenta".

"Campania de comunicare este programata sa se desfasoare in doua faze. Pentru prima parte am generat un flux word-of-mouth, cu ajutorul angajatilor si a partenerilor Babel Communications si Chance For Life, acestia implicandu-se in promovarea pe diverse canale informale a spotului "Inginerii". In faza a doua a campaniei vom difuza spotul la principalele televiziuni care au acceptat sa ne sprijine in acest demers «pro bono» si carora le multumim pentru implicare" declara Raluca Simu, Managing Partner, Babel Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related